PLEASE READ:

An update from JM Drama Alumni regarding COVID-19 (“coronavirus”)

Micko Ljubicic – “One Stvari”

Micko Ljubicic – “One Stvari”

Date:Sep 13, 2019 Contact:(416) 835-4119 Price: Time:7 PM Location:122 Frederick St, Kitchener, ON
Buy Tickets

Tieventi is presenting Micko Ljubicic – “One Stvari”

“Seminar-kabare o seksualnom (ne)zadovoljstvu, baziran na tekstu Bernharda Ludviga, u adaptaciji, režiji i izvođenju Dragoljuba Ljubičića Mićka

O PREDSTAVI:

„ONE STVARI“ su mešavina između seminara, kabarea, monodrame, terapije iprezentacije.Glavni i jedini lik je seksualni i bračni terapeut Dr Agoljub.Reč je i o vrstismeho-terapije, sa idejom da zabavi ali i pomogne svima onima koji uspeju da prepoznaju i neki svoj problem, ali oklevaju da potraže seksualnog terapeuta, ili bračnog savetnika.

Komad predstavlja kreativan spoj profesionalnog iskustva i nekih univerzalnih istina, kad je reč o odnosima među polovima. Akcenat je samo naizgled na seksu, ali neprestano se zalazi i šire i dublje, uz analizu i svih ostalih aspekata zajedničkog života i odnosa između muškarca i žene. To je u stvari analiza muško ženskih odnosa na vrlo kompleksan i životan način, protkana vrhunskim humorom. Analiza muškog i ženskog mozga, uticaj na promenu muškaraca od strane partnera, takozvana dresura muškarca, tajne pristupa, sve je to tematika ove fantastične komedije.

Iako je tema seksa i seksualnog (ne)zadovoljstva već sama po sebi škakljiva, izvođenje nikad ne ode preko granice dobrog ukusa.

Predstava „ONE STVARI“ je igrana preko 160 puta, uvek pred prepunim salama, uz traženu kartu više. Gostovala je u skoro svim pozorištima i domovima kulture u Srbiji i to u više navrata. U Novom Sadu je igrana u Srpskom narodnom pozorištu,u Beogradu u Velikoj dvorani Doma sindikata i u Domu omladine Beograda, a trenutno se igra u Akademiji 28.”


September 13th 2019 at 7:00pm

Call (416) 835-4119 or BUY TICKETS ONLINE 

For further information please contact (416) 835-4119 or tamara@tieventi.com

Share Button

Leave a Reply

Leave a Reply